Listeria - hårdfør bakterie, der kræver effektiv styring
Kom til temadag og få fif til, hvordan du effektivt undgår Listeria i produkter og produktion. 25. september 2018 på Teknologisk Institut i Aarhus
På temadagen vil du få gode råd til hvordan du kan styre Listeria i forhold til produktionshygiejne og produktsikkerhed i kødindustrien. I løbet af dagen vil eksperter fra Teknologisk Institut præsentere best practice og praktiske beregningsværktøjer.
Temadagen fokuserer på:
Listeria - en introduktion
Produktionshygiejne - hvor skal der gøres en indsats?
Hygiejnisk design og rengøring - hvor og hvordan fjerner vi Listeria fra produktionsmiljøet?
Kildesporing - hvor gemmer Listeria sig og hvem er den skyldige?
Traditionelle og nye konserveringsmetoder - hvordan sikres produkter mod vækst af Listeria?
Nye teknologier til dekontaminering af produktet i emballagen - hvilke muligheder eksisterer eller er på vej?
Temadagen er relevant for:
Kvalitets- og produktionsansvarlige i kødproducerende virksomheder, tilsynsførende i Fødevarekontrollen