23948sdkhjf

Gør omstillingen sikker med den nye tredobbelte Mixproof ventil, designet til hygiejniske processer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfa Laval Nordic A/S

Ønsker du optimalt procesflow og hygiejne, maksimal oppetid og lave samlede ejeromkostninger? Så prøv Alfa Lavals tredobbelte Unique Mixproof-ventil

Alfa Lavals tredobbelte Unique Mixproof-ventil med dens modulopbyggede design med tre ventiler giver pålidelig væskehåndtering og sikkerhed, hvilket gør den perfekt til brug som omstillingsventil til hygiejneindustrierne såsom fødevarer, mejeriprodukter, drikkevarer og produkter til personlig pleje. Det giver betydelige besparelser og effektivitetsforbedringer.

Omkostningseffektiv Mixproof-ventil
Opnå exceptionelle resultater, og spar penge ved at udskifte to eller flere ventiler af andre typer med en enkelt Unique Mixproof tredobbelt ventil. To uafhængige kegler og det fuldt afbalancerede design gør det muligt at lade to forskellige væsker passere gennem den samme ventil uden risiko for krydskontaminering selv i tilfælde af trykstød.

Exceptionel spildfri drift
Det dobbeltsædede design sørger for sikker og hygiejnisk drift og undgår krydskontaminering, mens de dobbelte tætningslæber giver ekstra beskyttelse, så du får en langvarig, spildfri drift.

Brugervenlig vedligeholdelse og rengøring
Vedligeholdelse og rengøring er hurtig og nem takket være top-åbning, ingen justerbare komponenter, vedligeholdelsesvenlig aktuator og indbygget lækageregistrering på alle pakninger.
Den tredobbelte Unique Mixproof-ventil er altid udstyret med sædeløft og sædeskub og overholder derfor de strengeste hygiejnestandarder.

Nem at konfigurere og opgradere
Optimer din hygiejniske proces ved at tilpasse den tredobbelte Unique Mixproof-ventil, så den passer til dine behov. Dens modulopbyggede design gør det også nemt at implementere den dobbeltsædede ventil når som helst, hvor din proces har brug for en omstilling, og sikrer samtidig effektiv og hygiejnisk produktion uden afbrydelser.

Du får hele fordelen ved at bruge Unique Mixproof-ventiler ved at kombinere dem med Alfa Lavals ThinkTop og ThinkTop Basic ventilsensorer og kontrolenheder.

Se hvordan det fungerer her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfa Laval Nordic A/S

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Danmark
Alfa Laval Nordic A/S

Send til en kollega

0.099