23948sdkhjf

Teknologi til ressourceeffektiv fødevareproduktion

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut

Hvordan skal ny teknologi hjælpe med at forbedre konkurrenceevnen i dansk fødevareproduktion? Teknologisk Institut inviterer til en temadag, hvor nye teknologier og metoder præsenteres.

Tilmelding her

Dagens temaer:

RÅVARESORTERING
Der er god økonomi i at sortere råvarerne og anvende dem til de produkter, hvor udbytte og pris er bedst. CT-skanning kan give den detaljerede viden, der er brug for i produktionsplanlægningen. Vi glæder os til at vise dig de første resultater fra vores online CT-skanner, der er udviklet til fødevarer.

FREMMEDLEGEMEHÅNDTERING
DynaCQ finder eventuelle fremmedlegemer i dine produkter, men målingerne kan ikke stå alene. Der skal eksekveres på eventuelle fund. Du får viden om håndteringsløsninger, der passer til dine produkter.

HØJ OPPETID
Vi kan ikke give dig et quickfix, der kan sikre høj oppetid, men vi vil præsentere dig for forskellige delløsninger, fx optimale vedligeholdelsesplaner og maskinovervågning baseret på kunstig intelligens.

RÅVAREOPTIMERING
Der er god økonomi i at indkøbe de billigste råvarer til forarbejdede produkter, uden at gå på kompromis med kvalitet og næringsindhold. Men er det, man ’plejer’ at gøre, det bedste? Prøv et optimeringsværktøj baseret på instituttets vidensdatabaser.

 

Deltagelse er gratis. Der er et begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding anbefales.

Vær opmærksom på, at vi opkræver et no show-gebyr på 300 kr. ved udeblivelse.

 

Arrangementet er støttet af Styrelsen for Institutioner og uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut

Gregersensvej 9
2630 Tåstrup
Danmark
Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.101