23948sdkhjf

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

| Medlemsnyhed | Indrykket af RPC Superfos a/s

Til Nordeuropas vigtigste emballagemesse, Scanpack, har RPC Superfos, RPC Kolding og RPC Kambo en fælles stand D02:22 – og er vært for en bæredygtighedsevent med Maria Wetterstrand, tidligere ordfører for det svenske Grønne Miljøparti.

Snart åbnes dørene til Nordeuropas vigtigste emballagemesse: Scanpack i Göteborg. Messen er i gang fra den 23. til den 26. oktober 2018, og plastemballagevirksomheden RPC Superfos ser frem til at møde mange besøgende på stand nr. D02:22, som RPC Superfos deler med sine søsterselskaber RPC Kolding og RPC Kambo (del af RPC M&H Division).

Plast står meget stærkt
Bæredygtighed og plastens rolle i den cirkulære økonomi udgør et centralt tema på de tre virksomheders messestand.

Søren Marcussen, Nordisk direktør i RPC Superfos, forklarer:
“For fødevareproducenter og producenter af non-food skal det give økonomisk og miljømæssig mening at vælge emballagemateriale. Helhedsbilledet er vigtigt, og det er relevant at kigge på livscyklusvurderinger for at finde ud af, hvilken emballage der er mest miljørigtig – fra produktion over transport til mulighederne for genanvendelse. Her står plast meget stærkt. Plast har et lavt energiforbrug i fremstillingen og en lav vægt, hvilket spiller positivt ind på transporten set i forhold til både miljø og økonomi.”

“Ligesom enhver anden ansvarlig virksomhed er vi hos RPC Superfos stærkt optaget af at skabe en bæredygtig fremtid for de kommende generationer. Bæredygtighed er tydelig i alt, hvad vi foretager os – både i de produkter, vi fremstiller og den måde, vi kører vores processer på. Vi arbejder for at sikre, at vi lever op til vores egne miljømæssige forpligtelser, ligesom vi arbejder for, at vores kunder lever op til deres,” tilføjer han.

Emballageløsninger kan gøre virksomheder mere bæredygtige
Plastemballage beskytter produkter, og plast er et ressourceeffektivt materiale. Det har lav vægt, det er sikkert, holdbart og har mange anvendelsesmuligheder – og plast er helt afgørende for at reducere madspild, fordi materialet giver fødevarer lang holdbarhed. Fremstillingen af plast kræver langt mindre energi end andre lignende materialer gør – og plastkomponenter vejer halvt så meget som lignende komponenter fremstillet af andre materialer. På den måde bidrager plastemballageløsninger til en bæredygtig udvikling.

Et grønt sidespor
Til en såkaldt side event på messen har RPC Superfos, RPC Kolding og RPC Kambo inviteret Maria Wetterstrand, tidligere ordfører for det svenske Grønne Miljøparti, til at holde et oplæg om bæredygtighed og miljø. Group Sustainability Manager Katherine Fleet, RPC Group, indleder oplægget med at fortælle om RPC Groups mål, indsatser og resultater.

Bare spørg løs
Læg vejen forbi stand D02:22, hvis du vil høre om, hvordan RPC Superfos kan hjælpe din virksomhed med at udvikle en emballageløsning, der er omkostningseffektiv, giver optimal beskyttelse af dit produkt og samtidigt indebærer en lang række miljømæssige fordele.

“Vores stand på Scanpack giver besøgende en perfekt anledning til at komme på forkant med aktuelle tendenser inden for bæredygtig udvikling. Vi ser frem til at give gode råd om bioplast, genanvendt plast og plast til genbrug. Alle henvendelser og forespørgsler er mere end velkomne – vi er klar til at svare på hele viften fra praktiske spørgsmål om emballage til spørgsmål om klimaforandringer og cirkulær økonomi i forhold til plastemballage,” siger Søren Marcussen.

 

Mød RPC Superfos a/s til Scanpack på stand D02:22.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
RPC Superfos a/s

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
RPC Superfos a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095