23948sdkhjf

Amerikansk burgerrestaurantkæde i Bilka

Dansk Supermarked og CKE Restaurants, Inc.åbner i samarbejde den første amerikanske burgerrestaurant Carl’s Jr. i Danmark.
CKE’s samarbejde med Dansk Supermarked er det første skridt for at få Carl’s Jr. restauranter ind på det nordeuropæiske marked.

- Vi er glade for at kunne byde Dansk Supermarked velkommen på CKE-teamet. I løbet af de sidste 50 år har Dansk Supermarked formået at gøre deres forretning succesfuld og velkendt i Danmark, Sverige, Tyskland og Polen. Med deres ekspertise og viden om det danske marked er Dansk Supermarked den perfekte partner til at introducere Carl’s Jr. for de danske forbrugere, siger Andy Puzder, direktør i CKE Restaurants, Inc.

Thorbjørn Sejer Jensen, marketingdirektør i Bilka, ser frem til at lancere en Carl’s Jr. restaurant i Bilka Næstved:

- Vi glæder os til at åbne den første Carl’s Jr. i Danmark, og vi forventer, at danskerne vil sætte pris på den høje kvalitet af maden, den gode kundeservice og den hyggelige indretning, som Carl’s Jr. tilbyder. Restauranten i Bilka Næstved vil blive et godt sted at tage en pause på indkøbsturen, siger Thorbjørn Sejer Jensen.

Planen er, at restauranten skal åbne i efteråret 2013.

Om Carl’s Jr.
Carl’s Jr. og deres Happy Star-logo har været favoritter i USA i mere end 70 år. Stifteren Carl N. Karcher og hans kone, Margaret, brugte i 1941 deres opsparing på 15 $ og lånte 311 $ i deres bil for at købe en enkelt amerikansk pølsevogn i Los Angeles, Californien. Karcher-familien fik deres lille forretning til at vokse, og i 1945 havde de fire amerikanske pølsevogne og åbnede en Carl’s Drive-In Barbecue. I 1956 lancerede de den første Carl’s Jr. restaurant, som fik navnet, fordi det var en mindre udgave af deres såkaldte ”sit-down-restauranter”. Carl’s Jr. er vokset fra en enkelt amerikansk pølsevogn til at have 1369 restauranter verden over.

Om CKE Restaurants, Inc.
CKE Restaurant Holdings, Inc. er en privatejet virksomhed med hovedkvarter i Carpinteria, Californien. I slutningen af finansåret 2013 bestod virksomheden og dens datterselskaber af 3318 franchises og egne restauranter i 42 stater i USA samt i 28 andre lande, herunder 1369 Carl’s Jr. restauranter og 1944 Hardee’s restauranter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11