23948sdkhjf

Lagkagehuset åbner i Aarhus – flere på vej

Lagkagehuset åbnede mandag sin første butik i Aarhus og gør hermed Schweizerbageriet, Emmerys og Føtex Food med selskab i M.P Bruuns Gade.
Lagkagehuset har i dag 25 butikker i Danmark, hvoraf 15 ligger på Sjælland, 2 på Fyn og 8 i det jyske. Heriblandt er nyåbningen i Aarhus, hvor bagerikæden i øvrigt har planer om at åbne yderligere 2-3 butikker. Det skriver JP Aarhus.

Bagerikædens direktør, Peter Bruun, mener placeringen blandt de øvrige bagerier i M.P. Bruuns Gade giver øget handel.

- Vi hjælper med at trække flere kunder til området, og derfor har både vi og de øvrige butikker glæde af, at området udvikler sig endnu mere interessant og bliver en magnet, når man skal handle mad, udtaler han til JP Aarhus.

Direktøren får fuld opbakning fra Maria Louise Engelbredt, udviklingschef i Retail Institute Scandinavia. Kunderne i dag efterspørger netop varer, der er samlet ét sted. For danskerne har ikke noget imod at betale ekstra for sine varer, så længe det er kvalitet, understreger hun over for avisen og sammenligner med Torvehallerne i København, som netop er blevet en stor succes på baggrund af et lignende koncept.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094