23948sdkhjf

Det sker: Nøglehullet på spisesteder

Fødevarestyrelsen afholder i denne måned tre seminarer landet over, der sætter fokus på, hvordan spisesteder kan få nøglehuslmærkede retter på menuen.
Fødevarestyrelsen arrangerer i april tre gratis seminarer, der sætter fokus på Nøglehullet på spisesteder.

Nøglehullet gør det muligt for spisesteder at tilbyde sundere retter, samt at formidle det sundere valg klart og tydeligt over for gæsten med Nøglehulsmærket.

Nøglehulsmærkede retter på menuen giver dermed gæsterne mulighed for at foretage et sundere valg.

Kom og hør, hvad Nøglehullet på spisesteder er, hvordan du kommer i gang og hvilke nye muligheder det kan åbne.

Sted og dato
Tirsdag d. 23. april i Aalborg
Onsdag d. 24. april i Kolding
Torsdag d. 25. april i København

Tilmelding via www.noeglehulletpaaspisesteder.dk eller email: kontakt@noeglehulletpaaspisesteder.dk .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109