23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Det sker: Nøglehullet på spisesteder

Fødevarestyrelsen afholder i denne måned tre seminarer landet over, der sætter fokus på, hvordan spisesteder kan få nøglehuslmærkede retter på menuen.

Fødevarestyrelsen arrangerer i april tre gratis seminarer, der sætter fokus på Nøglehullet på spisesteder.

Nøglehullet gør det muligt for spisesteder at tilbyde sundere retter, samt at formidle det sundere valg klart og tydeligt over for gæsten med Nøglehulsmærket.

Nøglehulsmærkede retter på menuen giver dermed gæsterne mulighed for at foretage et sundere valg.

Kom og hør, hvad Nøglehullet på spisesteder er, hvordan du kommer i gang og hvilke nye muligheder det kan åbne.

Sted og dato

Tirsdag d. 23. april i Aalborg

Onsdag d. 24. april i Kolding

Torsdag d. 25. april i København

Tilmelding via

www.noeglehulletpaaspisesteder.dk

eller email:

kontakt@noeglehulletpaaspisesteder.dk

.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|