23948sdkhjf

Fipros arbejdsmiljøcertificeres

DQS Danmark har overrakt sit første arbejdsmiljøcertifikat på det danske marked til Fipros, som har sin primære beskæftigelse inden for pulverproduktion.
DQS Danmark, som er ny på det danske marked, er kommet godt fra start. Det oplyser virksomheden i forlængelse af at have udstedt sit første arbejdsmiljøcertifikat.

I marts måned udstedte DQS Danmark et OHSAS 18001 arbejdsmiljødelsescertifikat til Fipros A/S på Fyn. Det skete ved en lille højtidelighed i virksomheden.

Fipros har ca. 40 engagerede medarbejdere, som er beskæftiget med pulverproduktion og fremstilling af flydende levnedsmidler på virksomhedens fabrikker i henholdsvis Danmark og Sverige.

Certifikatet er et bevis på, at Fipros efterlever alle krav i den internationale arbejdmiljøledelsesstandard OHSAS 18001. I forbindelse med auditeringen er ligeledes verificeret, at de danske krav i Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 87 er opfyldt og efterleves. Auditeringen blev gennemført af to erfarne auditorer fra henholdsvis England og Danmark. Certifikatet dækker også virksomhedens fabrik i Sverige.

Fakta: DQS Danmark
DQS Danmark er en del af DQS-UL, som er ét af verdens største certificeringsorganer, der tilbyder en række forskellige certificeringer uafhængig af branche, og arbejder derudover også med standarder specifikt inden for fødevaresikkerhed og bæredygtighed.
Pr. 18. april 2013 har DQS og AgroManagemet indledt et samarbejde om certificeringer rettet mod bl.a. landbrug, gartnerier og grovvareselskaber.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109