23948sdkhjf

Jutland Meat får sag på nakken

En række tidligere leverandører til Jutland Meat har truffet beslutning om at lægge sag an mod slagteriets tidligere direktion og bestyrelse.
Slagtesvinproducenter, tidligere leverandører til Jutland Meat, var onsdag aften samlet at få afklaret deres muligheder oven på konkursen i februar. Det skriver Landbrugsavisen.

- Som det ser ud, har ledelse og direktion ikke varetaget virksomhedens interesser ved fremadrettet at sikre, at der er penge til at betale leverandørerne. Det ser ud som om, at de har kørt virksomheden, vel vidende, at det ville ende i et sort hul. Det vil vi drage dem til ansvar for, forklarer gruppens talsmand, svineproducent Henrik Enderlein.

Henrik Enderlein fik stor opbakning fra de fremmødte og det blev besluttet, at hver producent skal kigge nogle dokumnenter igennem med henblik på at træffe endelig beslutning om at deltage ved det fælles søgsmål. Går de ind i sagen kan de nemlig risikere at miste endnu flere penge, end de har i klemme i forvejen.

Ifølge en opgørelse fra konkursboet har svineleverandørerne sammen med øvrige leverandører og transportører op mod 60 mio. kr. til gode i selskabet, men ifølge kurator er der kun 10 mio. kr. i boet og foran i kreditorkøen står både banker og medarbejdere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062