23948sdkhjf

AgroTech samler kræfterne i kampen mod madspild

AgroTech vil med nyt forum have landets storkøkkener til at dele viden i kampen mod madspild.
Under navnet MadspildsNetværket har Agrotech skabt et mødested, hvor ansatte i landets storkøkkener kan tale sammen og udveksle erfaringer, når det handler om at reducere madspild.

AgroTech har de seneste år samarbejdet med adskillige danske virksomheder for at udvikle en model, der kan bruges til reduktion af madspild. Udviklingsarbejdet var en øjenåbner på flere plan.

- Vi kunne konstatere, at der er en enorm interesse for reduktion af madspild, men tidligt i projektet stod det klart, at der ikke er et naturligt forum for udveksling af erfaringer mellem køkkenerne, og dermed overses oplagte muligheder for læring, forklarer projektleder Johanne Sønderlund Birn (foto).

Med etableringen af det nye netværk, stiller AgroTech et forum til rådighed, hvor der er mulighed for dels at blive inspireret af AgroTechs viden, dels at udveksle ideer og erfaringer med fagfæller. Netværket henvender sig til kantineledere og køkkenchefer.

Det første møde i det nye netværk afholdes hos AgroTech d. 28. maj kl. 9.30 – 15.

For mere information og tilmelding se www.agrotech.dk/madspildsnetværk eller ved henvendelse til projektleder Johanne Sønderlund Birn, Mobil 2464 3320, jsb@agrotech.dk




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094