23948sdkhjf

Konkursramte Gorm's kan være på vej mod et salg

Pizzakæden Gorm's, der mandag blev begæret konkurs på opfordring af ejerne, kan være på vej mod et salg.

Det fortæller kurator Kristian Gustav Andersson til  Berlingske Tidende.

- Det er min klare forventning, at der den kommende tid vil lande flere bud. Det er svære tider, men jeg tror, det er et attraktivt brand, og kuratellet kommer til at kigge på alle bud, der måtte komme ind. Lige nu er alle bud velkomne, og så kigger vi på, hvad der er ræson i at acceptere, siger han.

Advokaten oplyser til Berlingske, at Gorm's efterlader sig en lang række ubetalte regninger, og at alene Gældsstyrelsen og Vækstfonden har rejst krav mod koncernen på 14,1 millioner kroner. 

Mediet har forsøgt at få kommentarer fra stifter Gorm Wisweh og direktør Christian Madsen, blandt andet for at høre, om de eventuelt vil forsøge at drive Gorm’s videre i en ny konstellation.  Men begge har afvist at stille op til interview.

I en pressemeddelelse mandag lod Gorm's-ledelsen forstå, at den i længere tid har forsøgt at rejse nye penge, og at man de seneste otte måneder forgæves har været i forhandlinger med potentielle investorer.

I oktober sidste år gik tre af de syv restauranter i pizzakæden konkurs. Nu er også en restaurant i Aarhus og tre i København lukket, og det samme gælder tre pizzabarer i hovedstaden.

Gorm's havde i 2021 et underskud på godt 3,5 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141