23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Nu kan man lave øl med pulver

Det østtyske bryggeri  Neuzeller Klosterbräu har brygget øl i næsten 500 år - men nu har virksomheden bag bryggeriet udviklet øl i pulverform. Pulveret skal bare blandes med vand – lidt som man kender det fra pulverkaffe.

Det skriver Berlingske.

Øllen har skum, og ifølge flere ølkendere smager den, som den skal, konstaterer mediet.

Indtil videre er øllen kun lanceret i en alkoholfri version, men ifølge Stefan Fritsche, direktør i Neuzeller Klosterbräu, er en version med alkohol på vej.

Neuzeller Klosterbräu har tidligere eksperimenteret med alternative måder at brygge øl på. Bryggeriet har således opfundet en øl, der ikke skulle have en udløbsdato. Den bliver solgt i USA, Polen og Sydkorea.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125