23948sdkhjf

Carlsberg forlænger fodbold-sponsorat

Carlsberg underskriver for ottende gang i træk global aftale om sponsering af EUFA’s europamesterskab i fodbold.
Carlsberg Gruppen har netop fornyet aftalen med UEFA og fortsætter som "Official Beer Sponsor" for UEFA's forskellige mesterskaber for landshold, herunder UEFA's europamesterskab. Samarbejdet omfatter også udnyttelsen af rettigheder i forbindelse med de europæiske kvalifikationskampe i perioden 2014-2017.

- Sponsoratet af UEFA's europamesterskab i fodbold giver os en fantastisk platform til yderligere at styrke Carlsberg-mærkets internationale profil og værdier, samtidig med at vi får endnu en mulighed for at skabe unikke oplevelser for fodbold- og Carlsberg-fans. UEFA EURO 2012 var en vellykket turnering for os, idet den var med til at øge både salget og medieeksponeringen af Carlsberg-mærket. Det berettigede vores investering og overbeviste os om, at vi skulle fortsætte dette sponsorat, udtaler Tom Moradpour, Vice President for Carlsberg-mærket i forbindelse med dagens meddelelse.

Carlsberg vurderer, at det globale omfang af UEFA's landsholdsturneringer giver gruppen rige muligheder for at aktivere sponsoratet ikke bare i de deltagende lande, men også i andre regioner. Eksempelvis i Asien, hvor Carlsbergs forretning er i vækst, er interessen for europæisk fodbold så stor, at der også var mange aktiviteter på markeder som Malaysia, Kina, Indien og Hongkong, både under optakten til turneringen og under selve turneringen i 2012.

Fakta: Carlsberg & fodbold
Carlsberg har været sponsor for samtlige europamesterskaber i fodbold siden 1988 og var officiel partner for UEFA EURO 2012.

Carlsberg har en lang tradition for at støtte fodbold gennem større globale sponsorater af landshold og internationale turneringer. I 1970’erne var Carlsberg den første kommercielle sponsor for det danske landshold og Danmarksturneringen. Carlsberg er I dag sponsor for det danske landshold, men også for det engelske, irske og serbiske landshold.

På klubplan har Carlsberg vidtrækkende samarbejder rundt om i Europa og andre steder i verden, herunder en mangeårig tilknytning til Liverpool FC og Arsenal FC, aftaler med FC København, OB (Danmark), Hamburger SV, FC St. Pauli (Tyskland), FC Porto (Portugal) og mange andre klubber samt den nyligt indgåede aftale med den engelske Premier League.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094