23948sdkhjf

Syddanske fødevareproducenter indtager Gram Slot

Syddansk Fødevareklynge samler erhvervet til en konference med fokus på innovation, netværk og vækst den 7.maj på Gram Slot. Samtidig indvies et nyt oplevelsescenter.
Gram Slot, der bl.a. er kendt for sit økolgiske fødevarebrand "Gram Slot" skal tirsdag den 7. maj indvie sit nye velkomstcenter. Indvielsen sker, når godt 20 producenter fra Syddansk Fødevareklynge indtager slottet ved arrangementet Mad&Bal, hvor et hold eksperter er sat i stævne med henblik på at dele viden om salg, markedsføring, produkt- og konceptudvikling og eksport.

Velkomstcenteret, der både består af reception og gårdbutik, skal være et fyrtårn for sønderjyske fødevarer og et showroom for gårdens økologiske produkter.

Investering i fremtiden
- Vi investerer 3,5 millioner kroner i det nye oplevelsescenter og ambitionerne er at gøre Gram Slot til samlingspunktet for fødevarer, kunst og kultur i Sønderjylland, give lokal beskæftigelse, og forskønne området ved også at bevare de historiske bygninger, siger direktør Svend Brodersen.

Han håber, at konferencen også giver anledning til at styrke netværket blandt lokalt producerende virksomheder yderligere.

Velkomstcenteret åbner først for offentligheden den 1. juli 2013, hvor også den nye gårdbutik åbner for første gang.

Fakta: Gram Slot
Gram Slot er et økologisk landbrug, der afsætter mælk, kartofler, mel, havregryn under det økologiske brand ”Gram Slot” hos Rema 1000. Derudover har Gram Slot erhvervsaktiviteter som konferencer, hotel, ferieboligerne, events samt messer og markedsaktiviteter i den istandsatte kostald på Gramgård. Desuden er Gram Slot også en kulturinstitution med formidling af historie, arkitektur, kultur og natur.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11