Rester fra frisk hulerodsjuice skal bages ind i brød og boller og kaffemel fra kaffegrums bliver brugt til kanelsnegle.
7-Eleven oplever flere og flere kunder, der har fokus på økologi og bæredygtighed. Derfor satser detailkæden fremover mere på at sælge upcyclede biprodukter fra samarbejdspartnernes produktioner, lyder det i en pressemeddel...
7-Eleven satser på upcycling og sætter skub i samarbejdet med fødevareproducenter
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/81794329.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=4169&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=2779&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=6&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=440&accessToken=dcfc88b7d921a3d6a9757bc4f2be6bbba7747decbe74361e752a201c8483c225)
7-Eleven går efter at øge salget af upcyclede biprodukter fra samarbejdspartnernes produktioner. PR-foto: 7-Eleven
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement