23948sdkhjf

Restaurantkæde vil være dobbelt så stor

Restaurant Flammen åbner i disse dage sin femte og sjette restaurant. Målsætningen er inden for få år at blive dobbelt så stor.
De kommende dage åbner den familiedrevne restaurantkæde to nye restauranter i henholdsvis Aalborg og Horsens. Ifølge indehaver Martin Sunddal vil Flammen også komme til Esbjerg i løbet af efteråret. Det skriver Dagens.dk.

- Forhåbentlig så kan vi åbne endnu en butik i Esbjerg i løbet af efteråret, og vores målsætning er udvide til omkring 12 restauranter i løbet af de kommende år, siger Martin Sunddal til Dagens.dk.

Martin Sunddal og familie åbnede den første restaurant i 2009 og er fra imorgen tirsdag oppe på seks restauranter med 450 ansatte. Og ambitionerne er forsat at ekspandere i byer med mindst 45.000 indbyggere.

Martin Sunddal fortæller til Dagens.dk at restaurantkæden ud over Esbjerg har kig på Herning, Randers og et par steder på Sjælland.

Restaurant Flammen har pt. restauranter i Kolding, Odense, Vejle, Aarhus og Aalborg. Tirsdag slår kæden dørene op i Horsens.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078