I vinters blev der konstateret et forhøjet indhold af PFAS i æg fra økologiske høns, der havde fået foder med fiskemel.
Ægproducenterne fjernede hurtigt fiskemel fra hønsenes foder, og det har givet pote.
En række analyser fra Fødevarestyrelsens laboratorie viser nu, at indholdet af PFAS i æggene er faldet igen. Det skriver styrelsen i en pressem...
Fødevarestyrelsen: Økologiske æg har ikke længere forhøjede niveauer af PFAS
Folketinget

- Det skaber tryghed og vished om, at der ikke er noget at frygte ved at spise økologiske æg, udtaler fødevareminister Jacob Jensen (V) i kølvandet på nye analyser fra Fødevarestyrelsen, der viser, at PFAS-niveauet i økologiske æg er faldet til under grænseværdien. Foto: Folketinget
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer