23948sdkhjf

Fødevarestyrelsen: Økologiske æg har ikke længere forhøjede niveauer af PFAS

I vinters blev der konstateret et forhøjet indhold af PFAS i æg fra økologiske høns, der havde fået foder med fiskemel.

Ægproducenterne fjernede hurtigt fiskemel fra hønsenes foder, og det har givet pote.

En række analyser fra Fødevarestyrelsens laboratorie viser nu, at indholdet af PFAS i æggene er faldet igen. Det skriver styrelsen i en pressem...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Emballagefirma har succes med at lade medarbejderne bestemme det hele selv
Rynkeby kritiseret for at vildlede på juiceemballage
Royal Unibrew brygger nu øl på solskin
Priskrigen med Coop var med til næsten at halvere Stryhns overskud
Tidligere Arla-leder overtager familieejet ostemejeri efter dødsulykke
Rygterne talte sandt: Arla klar med plantebaseret Lurpak i 2024
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157