23948sdkhjf

Ny eksportplatform i kinesisk detailhandel

Producerer du fiskeprodukter, kager, konfekture, chokolade eller økologiske morgenmadsprodukter? Så har du nu en unik mulighed for at få foden inden for på det kinesiske marked.
AgroTech og MIDTNET inviterer til præsentation af ny eksportplatform målrettet fødevareproducenter, der vil ind på det kinesiske marked. På mødet præsenteres mulighederne for at få adgang til detailhandelen i Shanghai regionen via ”Food Gateway to Shanghai”.

På den ene side drømmer mange danske fødevarevirksomheder om at få en bid af det store kinesiske marked. På den anden side efterspørger den voksende kinesiske middelklasse sikre fødevarer, gerne fra Vesten, men naturligvis tilpasset kinesisk smag. Spørgsmålet er, hvordan man som dansk virksomhed kommer i kontakt med de rette aktører. Svaret er en ny eksportplatform: ”Food Gateway to Shanghai”.

Stå stærkere på en fælles platform
AgroTech står bag sammen med Danish Showroom, der er veletableret i Shanghai. Samarbejdet med Danish Showroom betyder, at danske virksomheder, der har et egnet produkt er sikret en afsætningskanal til detailhandelen i Shanghai.

”Food Gateway to Shanghai” er en professionel, kommercielt drevet platform mellem Danmark og Shanghai. Den har til formål at skabe vækst i eksporten af danske kvalitetsfødevarer til Kina. På mødet præsenteres platformen og et forløb, virksomheder skal igennem for at vurdere potentialet for afsætning af fødevarer i Kina. Vi arrangerer en workshop forud for et besøg i Shanghai, som vi efterfølgende evaluerer på en ny workshop med deltagelse af bl.a. juridiske eksperter. Nyd godt af vores netværk og erfaring og stå stærkere på en fælles platform.

Tilbuddet henvender sig til virksomheder inden for kategorierne: Fiskeprodukter, kager, konfekture, chokolade samt økologiske morgenmadsprodukter.

Deltagelse i mødet er gratis, men tilmelding er påkrævet. For program og tilmelding, se AgroTechs hjemmeside http://agrotech.dk/arbejdsomraader/aktiv...

Mødet afholdes i Foodture Lab, beliggende Agro Food Park 13, 8200 Aarhus N.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11