23948sdkhjf

A Frost og Mortensen Food fusionerer

Geia Food A/S bliver en af Skandinaviens førende leverandører af dybfrost, køle‐ og kolonialvarer med en omsætning på ca. 1 mia. kr.
Det er to stærke virksomheder, der går sammen for at skabe endnu mere værdi for kunder og leverandører, når A Frost A/S og Mortensen Food A/S fusionerer.

Begge virksomheder har specialiseret sig i at udvikle og sælge fødevarer til den skandinaviske detailhandel - enten under egne varemærker eller som private label - og har gennem årerne sikret forbrugerne den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

‐Virksomhederne komplementerer hinanden godt og sammen kan vi styrke vores position på såvel det danske marked som udenlandske markeder, hvor A Frost allerede er til stede i form af eget datterselskab i Sverige, udtaler Claus Ravnsbo, der er direktør for A Frost og fortsætter på samme position i Geia Food A/S.

Hovedkontor i Aalborg
Et stærkt kundefokus, solide partnerskaber med leverandører og konstant fokus på innovation og eksekvering bliver grundpillerne i det nye selskab, hvor varegrupperne kommer til at strække sig over fjerkræprodukter, is, convenience, fisk, kølet og tørret pasta, drikkevarer og meget mere.

Grundlægger og ejer af Mortensen Food A/S, Jens Mortensen, indtræder i ejerkredsen af selskabet sammen med Keld Gregersen og Lau Hejgaard fra A Frost A/S.

Geia Food A/S får hovedkontor på Fuglevænget 9 i Aalborg, hvor A Frost i forvejen har hjemme. Her vil selskabets administration og centrale funktioner være samlet.

Fusionen afventer konkurrencemyndighedernes godkendelse og sker formelt pr. 1. januar 2014.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126