23948sdkhjf

Industribageri trodser forbud og leverer brød fra bageri med kakerlakker

​​​Der var masser af kakerlakker og usædvanligt uhygiejniske forhold, da Fødevarerejseholdet tirsdag i sidste uge kom på uanmeldt besøg i engrosbageriet NPI Group i Glostrup. Forholdene førte til et øjeblikkeligt forbud mod videre produktion i virksomheden, oplyser Fødevarestyrelsen.

En opfølgende kontrol viste fredag, at bageriet har fortsat produktionen og leveret varer til et ukendt antal købmandsbutikker, brødudsalg og supermarkeder, også efter at Fødevarerejseholdet nedlagde produktionsforbud.

- Virksomheden var forladt, da vi ankom fredag middag. Inde i virksomheden indikerede ovntemperaturer på 53-99 grader, at bageriet har været i gang i nat, mens frisk dej og flødeskum var gjort klar til den kommende nats produktion. Derfor gør vi nu kunderne opmærksom på, at virksomheden producerer ulovligt, siger chef for fødevarerejseholdet Michael Rosenmark.​

Fredag var hygiejneforholdene i virksomheden som tirsdag. Der var mel- og dejrester samt kakerlakker på gulve, vægge, bag borde og i revner, konstaterer Fødevarestyrelsen.

NPI Group sælger varer gennem Centerbageren i Taastrup.

Alle varer fra Centerbageren/NPI Group skal af hensyn til fødevaresikkerheden tilbagekaldes og kasseres, fastslår styrelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Kantinespecialist skal mætte 1.000 ansatte på to hospitaler
Orkla tjente 20 millioner og satser nu på markeder med stort potentiale
14 fynske bagere er gået sammen om kæmpestort brunsvigerprojekt
Ulovlig læskedrik er gjort lovlig og bliver nu bredt ud i hele landet
Chokolademandler kaldt retur efter insektfund
Nu bliver mælken igen billigere
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079