23948sdkhjf

Kuratorer står til at tjene millioner på Skares kødkonkurs

De har arbejdet på at få styr på den konkursramte kødkoncern Skare siden begyndelsen af februar, og det er ikke billigt. 

Kuratorerne Corna Levin Munch fra advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius i Esbjerg og Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten løfter hos AdvokatWatch lidt af sløret for, hvad advokaterne formentlig ender med at kunne hæve i honorar, når konkurssagen er færdigbehandlet.

- Jeg ved ikke, om det bliver et lille tocifret eller stort encifret beløb, men et forsigtigt skud er, at honoraret ikke bliver mindre end fem millioner kroner, når vi er færdige, siger Boris Frederiksen til mediet. 

Afhængig af de retssager, som formentlig er på vej, vurderer han, at det alt i alt kan løbe op i en sagsbehandlingstid i omegnen af fire år. Kuratorerne har lagt op til en retssag mod Skare-koncernens stifter, Kurt Skare, som de vil have til at betale 140 millioner kroner, og omvendt pønser Kurt Skare på at lægge sag an mod Nykredit, som var koncernens bankforbindelse i tiden frem mod konkursen.

Om honorarets størrelse siger Corna Levin Munch til AdvokatWatch, at det er ”en sag i min personlige top tre".

Ifølge mediet arbejder 10-15 personer, nogenlunde ligeligt fordelt mellem Kammeradvokaten og Kirk Larsen & Ascanius, på sagen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Kantinespecialist skal mætte 1.000 ansatte på to hospitaler
Orkla tjente 20 millioner og satser nu på markeder med stort potentiale
14 fynske bagere er gået sammen om kæmpestort brunsvigerprojekt
Ulovlig læskedrik er gjort lovlig og bliver nu bredt ud i hele landet
Chokolademandler kaldt retur efter insektfund
Nu bliver mælken igen billigere
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094