23948sdkhjf

Producent af procesudstyr buldrer afsted: Ser ingen tegn på afmatning

Den fynske selskab producerer anlæg til forarbejdning af kødaffald

Haarslev Industries har haft et godt første kvartal. Det oplyser den fynske producent af anlæg til forarbejdning af kødaffald i en kvartalsmeddelelse.

Haarslev Industries oplyser ikke tal for omsætningen, men skriver, at den er steget med 20 procent sammenlignet med første kvartal 2022. Samtidig er driftsresultatet, ebitda, mere end fordoblet.

Ordreindgangen i kvartalet endte på 71 mio. euro (529 mio. kr.), og dermed er man gået ind i andet kvartal med en solid ordrebog, specielt i Nordamerika, hvor investeringslysten er steget, og hvor Haarslev Industries har landet ordrer på flere greenfield-projekter i de seneste kvartaler.

Blandt de ordrer, man har landet, er et projekt hos American Food Group, som er i gang med at opføre en fabrik til forarbejdning af oksekød i Warren County i staten Missouri. Haarslev Industries skal levere et renderingssystem til det nye anlæg med en fedt- og knoglelinje og en blodlinje.

Haarslevs CCO, Henning Haugaard, siger:

- Dette er et fænomenalt eksempel på, hvordan vi skal sælge. Det bliver let for en potentiel kunde at vælge mellem mulige leverandører, når vi kan demonstrere Haarslevs evne til at give den bedst mulige kundeværdi i salgsprocessen, i projektudførelse og i eftersalg.

I det hele taget ser Haarslev Industries ikke nogen tegn på afmatning, og derfor forventer man nu at ende over det oprindelige budget for 2023, både når det gælder omsætning og overskud.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Medstifter er nu helt ude af iskaffevirksomhed fra Løvens Hule
Is-brødrene Hansen gik i minus
Fiskekoncern lægger to fabrikker sammen - direktør er fyret
Slagteri lukker langt hurtigere end ventet
Hotelkæde opfandt ikke Den Dybe Tallerken – men vandt den
Omsætning og overskud steg eksplosivt hos nordjysk fiskegigant
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094