23948sdkhjf

Flammen gør klar til flere restauranter efter millionoverskud

Restaurantkæden Flammen fik i 2022 vendt to års underskud til et plus på godt seks millioner kroner - og nu gør kæden klare til at åbne fire-fem nye restauranter. 

Det skriver JydskeVestkysten.

Avisen nævner, at Flammen åbner en restaurant i Sønderborg til efteråret,  og at  yderligere tre-fire nye lokationer efter planen kommer til i løbet af efteråret og 2024.  Flammen-direktør Piet Klein vil ikke ud med de præcise placeringer, men nævner,  at kæden har kig på blandt andet Køge, Hillerød, Silkeborg og Holstebro.

2022-resultatet med over seks millioner i overskud kom efter et samlet tab på over 21 millioner kroner de to foregående corona-år.

- Det er ikke vores bedste resultat nogensinde, men det er det bedste siden 2017, og det er en væsentlig forbedring i forhold til 2021. Selvfølgelig hjulpet på vej af, at vores omsætning er steget med 46 procent, siger Piet Klein til JydskeVestkysten.

Han peger også på, at Flammen har valgt at lukke sin restaurant i Hamburg, hvor kæden har tabt mange millioner kroner, siden den tyske restaurant åbnede i 2018.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078