23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Cateringkonge og Fætter BR-arving køber halvdelen af økologisk start up-kødgrossist

Efter seks år med iværksætteri i branchen for økologisk kød skal Gris Lam & Co konsolideres. Det skal ske med tilførsel af erfarne kræfter inden for catering, storkøkkendrift og forretningsudvikling

Grossistvirksomheden Gris Lam & Co, der med egen slagter i Hedehusene leverer økologiske færdigretter og delikatesser til Coop og nemlig.com og servicerer restauranter og kantiner i hovedstadsområdet, har fået nye ejere.

Thomas Gjørup, Fætter BR-arving og investor, og Jesper Holmberg, tidligere ejer af Jespers Torvekøkken – som står for kantinedrift i knap 100 virksomheder landet over – har nemlig købt henholdsvis 30 og 20 procent af Gris Lam & Co. Desuden overtager tidligere bestyrelsesmedlem Claus Møbius 6 procent af selskabet og bliver administrerende direktør i stedet for Gris Lam & Cos stifter Lars Dietrichsen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.089|