23948sdkhjf

Catering Engros vil være grønnere

Cateringvirksomheden har med to nye ISO-certificeringer taget hul på et omfattende arbejde med at reducere virksomhedens miljøpåvirkninger.
Catering Engros A/S sælger og distribuerer dagligt køle- og frostvarer, kolonialvarer og tilhørende varegrupper ud til landets hoteller, restauranter, kantiner, institutioner og virksomheder.

Med to nye ISO-certifikater på henholdsvis kvalitetsstyring og miljøledelse har catering-virksomheden taget hul på et større arbejde med at reducere virksomhedens miljøpåvirkninger. Direktør Henrik Clausen lover nemlig, at de nye certifikater ikke blot skal være pynt på de hvide vægge.

- Vi har ladet os certificere, fordi vi herved kan synliggøre og arbejde med fokusområder, der har værdi både for Catering Engros A/S og ikke mindst for vores kunder. Vi har ikke ladet os certificere blot for at få certifikater til at hænge på de hvide vægge. Vi har nu opstillet klare kvalitets- og miljømål og har etableret et system med KPIére der løbende optimeres og følges op på. Ligesom vi igennem implementeringsfasen af ISO 14001 har fået kortlagt vores væsentligste miljøpåvirkninger, så vi systematisk kan arbejde på at reducere disse, udtaler direktør Henrik Clausen i forbindelse med overrrækkelsen af ISO 9001 og 14001 certifikater.

De akkrediterede DQS-certifikater er beviser på, at Catering Engros A/S efterlever alle kravene i de internationale standarder for kvalitetsstyring, ISO 9001 og miljøledelse, ISO 14001. Certifikaterne dækker virksomhedens hovedkontor i Skovlund og de 3 terminaler i Hvidovre, Middelfart og Thisted.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094