23948sdkhjf

Ny direktør i Fiskemelsforeningen

Fiskemelsforeningen, der er paraplyorganisation for de danske fiskemels- og fiskeolievirksomheder, får DI-konsulent som ny direktør
Der er tale om en ny direktør i foreningen, der især skal arbejde politisk i forhold til at sikre virksomhederne de bedste mulige rammevilkår.

- Udgangspunktet for at ansætte en direktør i Fiskemelsforeningen er den lave tobiskvote, vi fik i 2012. Vi føler, vi har et behov for at profilere os bedre i forhold til den store omverden for at styrke foreningen og dens medlemmer, siger formanden for Fiskemelsforeningen, Nils Chr. Jensen.

- Og vi har fundet den rette person i Anne Mette Bæk Jespersen, der er et kendt ansigt i branchen, tilføjer formanden.

Kommer fra DI Fødevarer
Anne Mette Bæk Jespersen er 43 år og uddannet cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet. Hun kommer fra en stilling som chefkonsulent i DI Fødevarer, hvor hun blandt andet har arbejdet med kommunikation, projektledelse og bestyrelsesarbejde. Før det var hun omkring Danske Regioner som seniorkonsulent for bestyrelsen i forhold til internationale forhold, og før det har hun igennem mange år været ansat i Fødevareministeriet.

- Det er en spændende branche at komme ind i, og jeg kan gøre brug af mine erfaringer fra mine tidligere jobs omkring EU og internationale forhold, siger hun om sit nye job, som hun tiltræder allerede fra den 1. juni.

- Det er en lille organisation, men der er en bred palet af udfordringer, hvor man kommer hele vejen rundt, og det er det, der har givet mig lyst til at gå efter stillingen, siger den nye direktør selv om jobskiftet.

Fiskemelsforeningen repræsenterer de i alt tre danske og en færøsk virksomhed, der bearbejder industrifisk til fiskemel og fiskeolie. Det er Skagen FF, Hanstholm Fiskemelsfabrik og 999 TripleNine. De danske virksomheder eksporterer hvert år fiskemel og fiskeolie for 3 mia. kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094