23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Bryghus har udvidet kapaciteten med 50 procent

Efter at have drevet Ribe Bryghus som en hobbyvirksomhed siden etableringen i 2006 har stifterne Lars Nielsen og Mark Vind siden årsskiftet været fuldtidsbeskæftiget i bryggeriet. Og nu har de investeret i tre nye tanke, så de i alt råder over ni, skriver JydskeVestkysten.

- Det er en klar styrkelse af vores virksomhed, men det handler ikke om, at vi vil brygge 50 procent mere øl. Vores øl bliver bedre, når det kommer til at lagre længere tid i tankene, og det får vi mulighed for nu. Udvidelsen giver også en mere sikker produktion, og så vil det lette produktionen af vores sæsonbryg, siger Lars Nielsen til mediet.

Ud over ejerne Lars Nielsen og Mark Weber Vind på fuld tid er der også deltidsansatte i Ribe Bryghus, som producerer cirka 65.000 liter øl om året. Det meste bliver tappet på flasker, mens cirka 20 procent sælges som fadøl, nævner Jydske Vestkysten.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.093|