23948sdkhjf

Sommerhusmand er ny vicedirektør i Danish Crown-selskab

Danish Crown-selskabet DAT-Schaub, der er en af verdens største tarmproducenter, har ansat ny vicedirektør i form af 52-årige Jesper Johansen, oplyser Danish Crown i en pressemeddelelse.

Jesper Johansen kommer fra en stilling som direktør i sommerhusudlejningsfirmaet Novasol. Han tiltræder i DAT-Schaub 14. august og afløser Kasper Bremer Orloff, der i juni skiftede til et job hos Dansk Flygtningehjælp.

Jesper Johansen bliver ansvarlig for aktiviteterne i DAT-Schaubs europæiske selskaber og for produktionen i Europa. Han skal også stå i spidsen for koncernens it og business development..

- Jesper har både stor international erfaring og en bred erhversmæssig baggrund. Derfor er han godt klædt på til at træde ind i for ham en helt ny branche, så jeg er sikker på, at vi har fundet den rigtige profil til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Dat-Schaubs europæiske forretning, siger DAT-Schaub-topchef Jan Roelsgaard i en kommentar til ansættelsen.

DAT-Schaub har datterselskaber i Tyskland, Portugal, Frankrig, Kina, Sverige, Norge, Finland, England, USA, New Zealand, Australien og Estland. Ud over at producere svinetarme producerer koncernen maskiner til rensning og sortering af tarme.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078