23948sdkhjf

Online-slikbutik drejer nøglen om

Efter to år er det slut. Stifterne af online-slikbutikken Laberlarven har erklæret virksomheden konkurs på grund af svigtende omsætning og ideen med at bestille bland selv-slik på nettet til levering.

Laberlarven blev stiftet af Frederik Overgaard Nielsen og Nikolaj Sloth Lynge under coronakrisen i 2021. Dengang fik makkerparret hurtigt travlt med at pakke labre larver, vingummicolaer og saltlakridser og få poserne sendt ud fra lageret i Aarhus N.

Forretningsmodellen faldt ikke kun i slikmundes smag. Iværksætteren Anders Grønborg – en af Aarhus’ rigeste og ophavsmand til Lasertryk og Ildpizza – købte sidst i 2021 det halve af Laberlarven. For nylig trak han sig dog ud af virksomheden, der i foråret 2022 havde forsøgt sig med en fysisk butik i midtbyen i Aarhus.

Butikken blev dog lukket efter et halvt år som følge af for store omkostninger, som gav Laberlarven store økonomiske kvaler. 2022-regnskabet viste således et underskud på 1,2 millioner kroner. Det var med ledelsens ord ”utilfredsstillende” og førte til en negativ egenkapital på 960.000 kroner. Og nu er Laberlarven altså fortid.

- Det var sjovt under coronakrisen, men nu er interessen der ikke rigtig længere fra vores side. Vi har lært meget af det her, og det kan vi bestemt tage med videre, siger Frederik Overgaard Nielsen til Finans.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156