23948sdkhjf

Aalborg-sushi er landets bedste

Karma Sushi i Aalborg er kåret som Danmarks bedste på sushi takeaway og efterspørgslen er nu blevet så stor, at det kræver større faciliteter at håndtere de mange bestillinger.
Det er Danmarks største online-formidler af takeaway-mad, Just Eat, der i løbet af hele maj måned har stået for afstemningen og allerede fra start var Karma Sushi blandt favoritterne.

Sushi-ordrer eksploderer
At danskerne har taget sushi-takeaway til sig, mærker man for alvor hos Just Eat. De seneste år har virksomheden oplevet en eksplosiv stigning af sushi-ordrer og tog i forlængelse heraf initiativ til at stifte en pris for den bedste sushi-takeaway.

- Vi ved, at næsten 47 procent af vores brugere vælger at købe deres sushi online. Som formidler af mere end 30.000 daglige måltider, hvor sushi er en betragtelig del, var det derfor oplagt at spørge brugerne om, hvilken takeaway sushi-restaurant de anså som den bedste, siger Mads Eriksen, direktør i Just Eat.

Det er Just Eats mere end 70.000 facebook-brugere, der har haft chancen for at stemme på deres favorit. Her gav Karma Sushi i Aalborg de københavnske sushi takeaways baghjul.

- Fra Just Eat ønsker vi Karma Sushi Aalborg et stort tillykke. Det er et stort skulderklap fra vores mange kunder. At brugernes sushi-favorit ligger i Aalborg, og ikke i København, understreger blot, at hele Danmark har fået smag for sushi, lyder det fra Mads Eriksen,.

Succesfuld sushi-restaurant udvider
Hos Karma Sushi er man naturligvis glade for og stolte over sejren:

- Jeg tror, at vores succes på Just Eat i høj grad hænger sammen med, at vi har været i stand til at skille os ud fra vores konkurrenter. Karma Sushi er kendt for at levere et stærkt takeaway-produkt af høj kvalitet, og det afspejler denne pris også. Faktisk er efterspørgslen i Aalborg blevet så stor, at vi per 1. juni åbner en ny og større restaurant i Aalborg for at kunne håndtere de mange bestillinger, siger Kasper Hansson, Driftschef hos Karma Sushi.

Selvom Hovedstaden må se sig slået, så er den københavnske region stadig jyderne overlegen i forbruget af sushi. I rundspørgen blandt brugerne svarede 66 procent fra Hovedstaden, at de mindst én gang om måneden spiser sushi mod 47 procent af jyderne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.107