23948sdkhjf

1.000 kroner for en bøf - Esbjerg-slagter frister med et halvt ton af verdens dyreste oksekød

Var det noget med en bøf til 1.000 kroner til aftensmaden? Så skal man et smut forbi Kødriget i Esbjerg-forstaden Hjerting.

I dag åbner butikken nemlig for salget af over 500 kilo wagyu-kød – verdens dyreste oksekød – som slagterbutikkens indehaver Jonas Muff har købt direkte fra en leverandør i Japan.

Handler det om at stille den store sult, koster en steg på to-tre kilo mellem 3.000 og 4.000 kroner. Det er billigt; eller i hvert fald det halve af normalprisen for luksuskødet, som er kendetegnet ved en særlig høj fedtmarmorering, der giver en saftig og intens smag. Så intens, at 400 gram wagyukød rækker til fire personer, ifølge Jonas Muff.

- Du kan ikke spise mere end 100 gram af det, så bliver det kvalmt. Det skal indtages i meget små mængder, siger Jonas Muff til Jydske Vestkysten.

Trods den høje pris forventer den vestjyske slagter at kunne melde ”Alt udsolgt” på søndag. Det baserer han på, at han i januar i år solgte 350 kilo wagyukød på en weekend – og omsatte for 600.000 kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063