23948sdkhjf

Aarhus bliver vært for globalt grønt topmøde

Den 26.-27. september inviterer Food & Bio Cluster Denmark – Danmarks klynge for fødevarer og bioressourcer – til globalt topmøde på Aarhus rådhus under titlen Food & Bio Global Summit ’23.

Industriens ledere, startups, SMV'er, videnskabelige eksperter og interessenter bydes indenfor til at tage del i forandringen mod en grønnere fremtid.

- Verdensbefolkningen vokser, og vi skal producere mere mad og producere på en mere bæredygtig måde. Derfor har vi inviteret de førende klynger globalt. Klynger, der alle står over for den samme udfordring og forstår behovet for at handle og reagere nu. Sammen skal vi forene vores kræfter for at komme med nye og konkrete løsninger, som skal sættes i kraft meget snart, siger Lars Visbech Sørensen, direktør for Food & Bio Cluster Denmark.

Han er en af talerne på det grønne topmøde i september. Mødets program byder på oplæg fra videnspersoner, netværksmuligheder med internationale kolleger og fire såkaldte Summit Labs, hvor højaktuelle, grønne problemstillinger er i fokus, ifølge en pressemeddelelse fra Food & Bio Cluster.

Se programmet her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078