23948sdkhjf

Hurtigtvoksende leverandør har udvidet ejerkredsen

I jagten på sænke CO2-udledningerne og øge energioptimeringen søger fødevareindustrien ihærdigt efter bæredygtige produktionsløsninger.

Hos Ikast-virksomheden NTEK oplever man en stigende efterspørgsel fra fødevareproducenter efter energivenlige ventilationsløsninger og optimeringer i sådan en grad, at man har valgt at udvide ejerkredsen, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

De oprindelige ejere, Anders Maagaard og Søren Nielsen, som hidtil har ejet halvdelen af virksomheden hver, har solgt 10 procent af deres anparter til Jesper Bilgrav Blaabjerg og Rasmus Rytter Jensen og deres selskab NTEK Medarbejder Holding. De nye medejere indtræder samtidig som partnere i virksomheden.

Ifølge NTEK skal udvidelsen af ejerkredsen være med til at styrke virksomheden og understøtte væksten, som NTEK forventer vil fortsætte de kommende år.

Fra 2021 til 2022 steg overskuddet i virksomheden fra symbolske 3.000 kroner til over 1,7 millioner kroner. I samme periode fik egenkapitalen også et kraftigt løft og gik fra næsten 4.000 kroner til over 3,8 millioner kroner.

Jesper Bilgrav Blaabjerg og Rasmus Rytter Jensen er begge projektledere og energirådgivere med opgaver indenfor optimering af komplekse udsugnings- og ventilationsløsninger.

Jesper Bilgrav Blaabjerg har været ansat hos NTEK siden 2018, er uddannet mekaniker og efterfølgende maskinmester med speciale inden for energioptimering og ventilation. Elektrikeren Rasmus Rytter Jensen har været ansat hos NTEK i to år og er siden ansættelsen blevet uddannet som maskinmester.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082