23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danish Crown vil skære "de ringeste kunder" fra

Danish Crowns store spareplan, der blev præsenteret i går, fører ikke kun til nedskæringer og effektiviseringer på slagterierne, forædlingsafdelinger og kontorer.

I arbejdet med at forbedre indtjeningen med mindst 1,5 milliarder kroner og reetablere en stærkt skrantende konkurrenceevne vil slagterikoncernen vil også sortere blandt kunderne. De dårligste skal skæres dårligste fra og fokus skal ligge på dem, som køber bredt og stort.

Det siger Danish Crowns topchef, Jais Valeur, til Finans. Her forklarer han, at selskabets salgsindsats i større grad skal rettes mod kunder, som vil betale ekstra for den sporbarhed, forsyningssikkerhed, kvalitet og bæredygtighed, som Danish Crown, ifølge Jais Valeur, ”kan garantere”.

- Vi bliver nødt til at være lidt mere brutale og fravælge nogle af de ringeste kunder, siger han.

Inden lanceringen af spareplanen i går havde Danish Crown afskediget 1.200 medarbejdere i år, heraf 800 ved lukningen af slagteriet i Sæby. 

Jais Valeur regner med, at der i de næste uger vil ske i omegnen af yderligere 100 opsigelser inden for administration og salg.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.048