23948sdkhjf

Jysk bryghus prøver noget helt nyt

For Grauballe Bryghus i Silkeborg var tirsdag en historisk dag: For første gang i virksomhedens 21-årige historie blev der tappet dåseøl i produktionshallen.

Det skriver Midtjyllands Avis.

Dåseølsprojektet - som skal munde ud i 8.000 fyldte øldåser i denne uge - er dog kun midlertidigt. Eksperter fra Irland og Norge har således opsat en mobil dåseproduktionslinje på bryggeriet, og den bliver pillet ned igen, når ugen er omme. 

Ifølge direktør Thomas Kanstrup Christensen handler projektet, der også omfatter animationsfilm som et utraditionelt markedsføringselement, om at nå ud til endnu flere forhandlere og kunder i Danmark.

- Med den nye serie udvider vi vores fokus og retter blikket mod et publikum, der følger de seneste øl-trends og efterspørger nye og anderledes øl-oplevelser, siger direktøren til Midtjyllands Avis.'

Ugens dåseølproduktion består af 4.000 berliner weisse-øl med navnet "Mor brygger øllet" og 4.000 dåser IPA-øl med navnet "Sidste omgang på Space Bar". Yderligere fire dåselanceringer er planlagt, så derfor vender den mobile linje senere tilbage til Grauballe Bryghus. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063