23948sdkhjf

Stort bryggeris ledelse anklages for nepotisme

Når Harboes Bryggeri i dag torsdag holder generalforsamling, sker det på baggrund af elendige resultater de seneste år, en aktiekurs i kraftigt fald og hård kritik af ledelsen for indspisthed fra virksomhedens aktionærer.

De finder det mærkeligt, at Søren Malling – der i 2019 afløste sin svigerfar og Harboes nuværende bestyrelsesformand, Bernd Griese, som direktør – stadig er topchet for Harboe til trods for nedturen. Det skriver Berlingske

Avisen har blandt andet spurgt Nordeas chef for ansvarlige investeringer, Eric Pedersen, om banken – som har 7,5 procent af aktierne i Harboe – tror på, at Søren Malling er selskabets direktør på grund af sine evner og ikke, fordi han er gift med Bernd Grieses datter.

- Den korte version er, at det er vi ikke trygge ved, og helt generelt synes vi, at situationen i Harboe er uklædelig for Børsdanmark, siger Eric Pedersen til Berlingske.

Siden han blev direktør for Harboes Bryggeri, har Søren Malling præsenteret fire årsregnskaber med et samlet underskud på knap 45 millioner kroner. Desuden er aktiekursen faldet fra 108 til 70 på to år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094