23948sdkhjf

Rose Poultry optimistisk efter storbrand

Et år efter storbranden hos Rose Poultry i Vinderup hersker en fornyet optimisme på slagteriet. Der er nemlig ansat 50 nye medarbejdere og der er yderligere 30 nyansættelser i sigte.
Rose Poultry har investeret ca. 300 mio.kr. i genopbygningen af slagteriet efter den omfattende storbrand, som sidste år nedbrændte 2.000 kvadratmeter. Det oplyser TV Midt/Vest.

- Det gode ved branden er, hvis man kan sige det sådan, er at vi nu har fået genopbygget virksomheden og fået nyt udstyr, udtaler produktionsdirektør Michael Jørgensen til TV MidtVest.

Slagteriet er nu delvist genopbygget og de 440 slagteriarbejdere, som blev afskediget umiddelbart efter branden, er alle genansat. Og der er oveni købet kommet yderligere 50 nye medarbejdere til.

Michael Jørgensen oplyser desuden, at Rose Poultry i øjeblikket har outsorucet en produktion af stegte vinger til Tyskland. Denne produktion skal hentes hjem igen, når de nye lokaler står klar. Når det sker vil slagteriet få brug for ydereligere 30 nye medarbejdere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078