Hvad lugter æblecider af? Af succes. I hvert fald hvis man spørger Mikkel Hoffmann og Sebastian Welander. Efter en beskeden start i 2020 har de fået godt fat i et lille, men eksklusivt marked for cider med produkter fra deres bryggeri, Æblefald.
Mikkel Hoffmann (t.v.) og Sebastian Welander stiftede ciderbryggeriet Æblefald i 2020 og udvider pro...
Jyske cidernørder har fat i eksklusivt marked
To iværksættere fra Aarhus leverer cider fremstillet af æbler, de plukker i private haver, til Geranium i København og andre toprestauranter i ind- og udland.

Her er Mikkel Hoffmann i gang med at presse 670 kilo kværnede æbler. De bliver til omkring 250 liter æblesaft. Presseren maser æblerne for saft med en indvendigt monteret ballon, som fyldes med vand, hvorpå saften pumpes over i en 1.000 liter stor ståltank af en møllepumpe, som kan pumpe 6.000 liter væske på en time. Foto: Henrik Lomholt Rasmussen
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer