23948sdkhjf

Kendt Aarhus-bager har udvidet med en chokoladefabrik

Efter at have skabt og siden solgt den aarhusianske kæde Langenæs Bageriet til Lagkagehuset er den aarhusianske bagermester Michael Spottag klar med nye aktiviteter, skriver stiften.dk:

Under navnet Spottag Bakery har han de seneste par år været tilbage som bageriejer i Aarhus, og nu udvider han med en chokoladefabrik, et flødebollebageri og en udendørs café - alt sammen i tilknytning til Spottag Bakery i forstaden Højbjerg. Samtidig er bageriet blevet indrettet som et åbent bageri.

- Små drenge og piger elsker at stå udenfor og se bageren arbejde. Det gør alle andre nærmest også. Det sker med udvidelsen, hvor vi også gerne vil hæve hele kvaliteten i bageriet, og det sker blandt andet med vores egne chokolader, blandt andet fyldte, som vil kunne købes i æsker og separat, siger Michael Spottag til stiften.dk.

Michael Spottag solgte i 2018 sine seks Langenæs-bagerier til Lagkagehuset. Det skete med en klausul om, at han ikke måtte åbne ny bagerforretning for sig selv i to år. Efter udløbet af den periode købte han et eksisterende bageri på Kridthøj Torvet i Højbjerg og omdøbte det til Spottag Bakery.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.453