23948sdkhjf

Stor foodservice-leverandør får ny salgschef

Dagrofa Foodservice, der er totalleverandør til foodservicesektoren, får en ny leder af opgaven med salg og marketing. I en pressemeddelelse oplyser selskabet, at Asger Rothenborg den 1. november tiltræder som salgs- og marketingdirektør.

Asger Rothenborg var Managing Director fra 2017 til 2023 for Nespresso Professionel i Danmark.

Niels Miles Frandsen, administrerende direktør for Dagrofa Foodservice, beskriver Asger Rothenborg som en erfaren herre med stort kendskab til foodservicemarkedet og forståelse for at imødekomme kundernes behov.

- Asger har gennem sine tidligere ansættelser dokumenteret sine evner, når det handler om at være en dygtig struktureret leder, som formår at sætte en klar strategisk retning og skabe konkrete resultater. Derfor er jeg sikker på, at han bliver en stor gevinst for Dagrofa Foodservice, og at vi med ham ombord kan løfte kundeoplevelsen hos os, siger Niels Miles Frandsen.

Hos Dagrofa Foodservice får Asger Rothenborg ansvar for en lang række afdelinger og fokusområder såsom marketing, salg til lokale kunder, salg til storkunder og virksomhedens kundecenter.

- En af mine fornemste opgaver bliver at sikre, at kunderne får endnu bedre forudsætninger for at kunne dyrke deres passion for gode råvarer og for at forkæle deres gæster. Jeg brænder rigtig meget for at hjælpe kunderne med at skabe bedre madoplevelser. Derfor glæder jeg mig til at tage fat sammen med det øvrige hold i Dagrofa Foodservice, siger Asger Rothenborg.

Dagrofa Foodservice hører under Dagrofa-koncernen og leverer til hoteller, kantiner og lokale restauranter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078