23948sdkhjf

Global salgsdirektør forlader Chr. Hansen

Carsten Hellmann, koncerndirektør i Global Sales, har besluttet at forlade Chr. Hansen for at forfølge en karrieremulighed i et multinationalt selskab udenfor Danmark.
Carsten Hellmann har været hos Chr. Hansen siden 2006, hvor han tiltrådte som koncerndirektør i den da nyligt etablerede Global Sales Division. Han fortsætter i sin nuværende rolle indtil 31. august 2013.

- Jeg har virkelig nydt min tid som koncerndirektør hos Chr. Hansen og påskønnet at have været en del af det team, der forandrede virksomheden. Jeg er sikker på, at Chr. Hansen er i en gunstig position til at fortsætte den positive udvikling i årene fremover, siger Carsten Hellmann.

- I hans syv år hos Chr. Hansen har Carsten, sammen med resten af ledelsesteamet og medarbejderne, opnået imponerende resultater. Jeg vil gerne takke Carsten for hans betydelige bidrag og ønske ham alt det bedste i hans nye udfordringer, siger Adm. direktør Cees de Jong Chr. Hansen.

Ud over Carsten Hellmann består direktionen i Chr. Hansen af Cees de Jong, Klaus Pedersen, Knud Vindfeldt, Henrik Dalbøge, Carsten Bennike og Jesper Allentoft.

Ingredienskoncernen har ikke pt. en afløser For Carsten Hellmann i ærmet.

Kilde: Chr. Hansen Holding

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094