23948sdkhjf

Datastærk CFO skal styrke forretningen hos catering-virksomhed

Jespers Torvekøkken har ansat ny CFO

Frokost- og cateringaktøren, Jespers Torvekøkken har ansat Peter Ørding Andreasen som ny CFO , oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. 

Peter Ørding Andreasen har - ifølge pressemeddelelsen - omfattende erfaring med forretningsudvikling, data og effektivisering af forretningsprocesser. 

Sammen med den øvrige ledelse skal Peter Ørding Andreasen "strømline virksomhedens processer, øge effektiviteten og dermed sætte endnu mere fart på Jespers Torvekøkkens vækst", lyder det fra CEO Ronny Saul.

Jespers Torvekøkken løftede i seneste regnskabsår bundlinjen fra 3 mio. kr. til over 14 mio. kr., og det er den vækst, der skal konsolideres, mens forretningsudviklingen skal styrkes. Det skal ansættelsen af den nye CFO bidrage til, lyder det.

- Som ny CFO i Jespers Torvekøkken er det min primære opgave at skabe en stærk forbindelse mellem finans- og regnskabsafdelingen og alle andre afdelinger. Vi ønsker at indgå i projekterne fra et tidligt stadie, så vi sikrer en optimal styring af vores forretningsenheder. Jeg har en omfattende erfaring med at arbejde med data og effektivisering af forretningsprocesser, og det udgør mine primære fokusområder i Jespers Torvekøkken, siger Peter Ørding Andreasen.

- Jeg er vant til at arbejde med store mængder data, automatisering og effektivisering af processer og med at udarbejde modeller qua min baggrund fra finansielle virksomheder, hvor hele dette felt naturligt har været inkorporere i den daglige drift og forretningsudvikling. Jeg glæder mig til at forløse det potentiale, Jespers Torvekøkken rummer, sammen med resten af organisationen, siger han videre.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125