23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Nordic Gluten Free Bakery satser nu på Tyskland

Nordic Gluten Free Bakery i Midtjylland satser nu for alvor på at komme ind på det tyske marked.

Det fortæller direktør Laila Finding, der sammen med sin mand, Kaj Kjærgaard, etablerede bageriet i 2018, i en pressemeddelelse.

Virksomheden har de seneste fem år tjent over 10 millioner kroner, deraf i alt godt seks millioner i 2021 og 2022. Og nu håber parret med 19 ansatte at kunne lægge yderligere på via eksport.

Mulighederne i Tyskland har Nordic Gluten Free Bakery fået afdækket med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland.

- Jeg tror ikke, vi havde fået så gode kontakter og kendskab til det tyske marked uden den hjælp, siger Laila Finding.

- Vi er fulde af optimisme i forhold til, at tyskerne også kommer til at tage godt imod vores produkter, som vi mener er af bedre kvalitet end dem, der findes på det tyske marked, tilføjer hun.

Nordic Gluten Free Bakery har udviklet en række forskellige gluten- og laktosefri brødtyper og kager. De bliver solgt til detailhandlen, hoteller og sygehuse.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11|instance-web01