23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kager på frost er nyt forretningsben for chokoladechef

Cookies og brownies har været med til at løfte Kathrine Andersen Chokolade ud af krisen

De første 12 år som ejer af Kathrine Andersen Chokolade koncentrerede Jakob Skovsgaard sig om at lave fyldte chokolader.

I begyndelsen af 2020 satte han gang i en stor småkageproduktion, og nu har han igen udvidet sortimentet på fabrikken i udkanten af Aarhus.

- Før sommerferien begyndte vi at lave frostvarer, og det går rigtig godt. Cookies og brownies på frost har været med til at løfte os ud af krisen, og samlet set udgør kageproduktionen nu 25-30 procent af vores omsætning, fortæller Jakob Skovsgaard.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|instance-web02