23948sdkhjf

Medarbejder svindlede Danmarks mest kendte romkuglebager

Han er kendt for at lave Danmarks bedste romkugler, men han har også haft en af Danmarks dårligste medarbejdere.

Den fynske bagermester Carsten Bak, der er blevet særdeles velhavende, efter at hans romkugler i 2018 blev kåret som Danmarks bedste, har fået afsluttet en træls sag: En betroet, nu tidligere medarbejder er blevet idømt en betinget straf på tre måneders fængsel, fordi medarbejderen udbetalte uberettiget løn til sig selv, skriver fyens.dk.

Sagen er først nu blevet afgjort i retten, selv om svindlen foregik helt tilbage i januar 2021. Medarbejderen udbetalte først 46.747 kroner i løn til sig selv. Senere samme måned forsøgte han at udbetale 32.850 kroner - denne gang blev svindlen dog opdaget, og medarbejderen blev politianmeldt og bortvist.

Snyderiet foregik ifølge fyens.dk ved, at medarbejderen skaffede sig adgang til Carsten Baks arbejdscomputer hos Nørre Aaby Bageri.

- Vedkommende har fået sin dom og skal betale pengene tilbage til os. Han har fået en plet på sin straffeattest, og hvor stor, den plet blev, er ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at vedkommende er blevet gjort meget kraftigt opmærksom på, at sådan noget skal man ikke gøre. Anklageren havde lagt op til en fængselsstraf, og han endte så med en betinget dom, og sådan er det. Der er slået en streg i sandet, siger Carsten Bak til mediet.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109