23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danish Crown har hyret 110 til udvidelse i Horsens

80 slagteriarbejdere fra det lukkede anlæg i Sæby arbejder nu i Horsens 

Mens slagterigiganten Danish Crown sparer mange andre steder, bliver der investeret stort i virksomhedens  produktionsmæssige flagskib i Horsens.

Ifølge Horsens Folkeblad giver en investering på den gode side af 100 millioner kr. i et nyt palleteringsanlæg på slagteriet i Horsens næsten en fordobling af kapaciteten i pakkeriet, som tidligre har udgjort en flaskehals for produktionen. Det indebærer ansættelse af 110 nye medarbejdere i år. Heraf kommer der 80 fra det nu lukkede slagteri i Sæby.

Omkring 800 mistede arbejdet, da svineslagteriet i Sæby lukkede sidst i juni. 

Sidste skrig fra gris med flag: - Folk brød ud i gråd (food-supply.dk)

De 100 millioner kr. skulle være den største investering i slagteriet i Horsens siden åbningen i 2005. Udvidelsen har ikke kun givet plads til manuel arbejdskraft, men også 10 nye robotter, skriver avisen.

- Slagteriet er oprindelig bygget til at håndtere 75.000 grise om ugen, men nu slagter vi 90.000 grise om ugen. Samtidig pakker vi flere produkter i kartoner, fordi vi sælger flere og flere specialprodukter fra grisen. På den måde undgår vi madspild, da vi bruger alt fra grisen. Det er alt sammen med til at øge presset i pakkeriet, siger fabrikschef Jesper Frandsen fra Danish Crown i Horsens til avisen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.079