23948sdkhjf

Danish Crown har hyret 110 til udvidelse i Horsens

80 slagteriarbejdere fra det lukkede anlæg i Sæby arbejder nu i Horsens 

Mens slagterigiganten Danish Crown sparer mange andre steder, bliver der investeret stort i virksomhedens  produktionsmæssige flagskib i Horsens.

Ifølge Horsens Folkeblad giver en investering på den gode side af 100 millioner kr. i et nyt palleteringsanlæg på slagteriet i Horsens næsten en fordobling af kapaciteten i pakkeriet, som tidligre har udgjort en flaskehals for produktionen. Det indebærer ansættelse af 110 nye medarbejdere i år. Heraf kommer der 80 fra det nu lukkede slagteri i Sæby.

Omkring 800 mistede arbejdet, da svineslagteriet i Sæby lukkede sidst i juni. 

Sidste skrig fra gris med flag: - Folk brød ud i gråd (food-supply.dk)

De 100 millioner kr. skulle være den største investering i slagteriet i Horsens siden åbningen i 2005. Udvidelsen har ikke kun givet plads til manuel arbejdskraft, men også 10 nye robotter, skriver avisen.

- Slagteriet er oprindelig bygget til at håndtere 75.000 grise om ugen, men nu slagter vi 90.000 grise om ugen. Samtidig pakker vi flere produkter i kartoner, fordi vi sælger flere og flere specialprodukter fra grisen. På den måde undgår vi madspild, da vi bruger alt fra grisen. Det er alt sammen med til at øge presset i pakkeriet, siger fabrikschef Jesper Frandsen fra Danish Crown i Horsens til avisen.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078