23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kokketalenter får hemmelig opgave i Randers

Danish Crowns hovedkvarter i Randers lægger lokaler til, når Fonden Dansk Gastronomi på mandag holder talentkonkurrencen Kokkenes Kokketalent.

Seks talenter skal dyste og vise færdigheder inden for både smag og håndværk. Hver især skal de udforme, tilberede og aflevere en ret med mindst to elementer, som de har taget med sig fra forudgående såkaldte masterclasses. De blev holdt i København og Aarhus tidligere på måneden.

På mandag har eleverne i alt fire timer til at fuldføre - og undervejs venter en hemmelig opgave, som skal medtænkes i den endelige aflevering. 

Deltagerne er:

• Bjørn Hajk Demstrup, Fasangården.

• Georg Keil, Restaurant Maison.

• Tindra Soderberg, Madklubben Vesterbro.

• Ask Emil Aagaard, Restaurant Hærværk.

• Philip Zargahi, Restaurant ET.

• Sofie Kragelund, Madklubben Aarhus.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.093