23948sdkhjf

Nordjysk fødevarevirksomhed har udliciteret næsten alt

Egentlig er der opgaver til flere end to personer hos Kimber Foods i Nordjylland - men ægteparret Esben Nielsen og Mette Svanberg driver snacksvirksomheden uden andre ansatte end dem selv.

Det kan hænge sammen, fordi virksomheden udliciterer mange forskellige funktioner og opgaver til eksterne partnere - alt fra bogholderi og logistik til håndtering af sociale medier og lagerfunktion.

- Selv om det ikke er den billigste løsning, sikrer vi, at opgaverne løses på professionel vis, og at vores service dermed på alle områder lever op til vores produkters omdømme i markedet. Desuden kan vi skrue op og ned for den ydede service efter behov hen over året. Det er også er en stor fordel for et forholdsvis nyetableret firma, siger Esben Nielsen med henvisning til, at Kimber Food blev etableret i 2019.

Som eksempel nævner han, at Kimber Food med hjælp fra en ekstern telemarketingpartner har kørt nogle kampagner med bearbejdning af eksempelvis hoteller og konferencecentre i Danmark. 

Produktionen af nødde- og snackprodukter har hele tiden ligget uden for landets grænser - i Dubai, hvor produkterne bliver ristet og pakket i emballage, som Kimber Food har fået udviklet.

Efter af have haft et lille lokale i Støvring til at begynde med flyttede ægteparret for tre år siden til større lokaler i nabobyen Svenstrup.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078