23948sdkhjf

Ny producent satser stort på specielt kvalitetskød

Mange vil have hørt om det japanske wagyu-kød, som både smager fremragende og er stjernedyrt.

Men jergyu-kød?

Ikke desto mindre er det navnet på en ny type kød, som tre iværksættertyper er begyndt at sælge gennem selskabet Dansk Kødkultur. Blandt andet fra webbutikken jergyu.dk.

Som navnet antyder, stammer kødet fra en krydsning af wagyu-dyr med gode gammeldags danske jerseykøer. Det fortæller Sjællandske Nyheder

Ambitionerne er ikke til at tage fejl af.

-Vi vil producere noget af verdens bedste kød, siger Henrik Fugl-Johansen, som er adm. direktør i Dansk Kødkultur til avisen.

Dansk Kødkultur har hjemme på sydsjællandske Oremandsgaard, som i forvejen blandt andet rummer et gin-destilleri, hvis produkter går under navnet Radius Distillery. 

Derfor lever 110 jergyu-køer også af mask fra den produktion.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064