23948sdkhjf

Hollænder rykker ind i toppen i seafoodgigant

Milliardvirksomheds nye internationale salgsdirektør skal have base i Danmark 

Royal Greenland, som er ejet af Grønlands selvstyre har nu fundet en afløser for koncernsalgsdirektør Bruno Olesen, der går på pension fra årsskiftet.

Ifølge Sermitsiaq bliver det hollænderen Robert-Jan Treebus, der begynder hos Royal Greenland allerede på mandag 13. november.

Ifølge Royal Greenland har Robert-Jan Treebus 25 års erfaring indenfor en bred vifte af kommercielle funktioner. Han kommer fra en topstilling hos Advanced Power Solution på det europæiske marked og har fødevareerfaring fra en række stillinger hos Unilever i fire forskellige lande.

Den nye internationale salgsdirektør skal have base her i Danmark, hvorfra der er lettere adgang til Royal Greenlands internationale kunder, mens Royal Greenlands hovedkontor er i grønlandske Nuuk.

- Jeg ser frem til at introducere Royal Greenland organisationen for Robert-Jan Treebus. Hans internationale profil og gode energi vil blive et plus for virksomheden, siger Susanne Arfelt Rajamand, administrerende direktør i Royal Greenland i en pressemeddelelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094